Yahoo Answers: Answers and Comments for Math help!? Try to find the next TWO numbers in the pattern!? [Homework Help]
Copyright © Yahoo! Inc. All rights reserved.
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
From yyfive
enUS
Wed, 03 Sep 2008 18:30:56 +0000
3
Yahoo Answers: Answers and Comments for Math help!? Try to find the next TWO numbers in the pattern!? [Homework Help]
292
38
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
https://s.yimg.com/zz/combo?images/emaillogous.png

From Edward Cullen: wow those are hard
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
Wed, 03 Sep 2008 18:51:27 +0000
wow those are hard

From Jen: sorry, but I can only help you with the first ...
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
Wed, 03 Sep 2008 18:47:01 +0000
sorry, but I can only help you with the first one...
the numbers are in a increasing and decreasing by prime numbers
6 + 2 = 8
8  3 = 5
5 + 5 = 10
so on and so forth... you need to figure out what the next 2 prime numbers are in the addition subtraction sequence to determine what the next two numbers in the pattern are.

From gonuhusker: top one is 18, 1 > pattern of primes
...
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
Wed, 03 Sep 2008 18:43:59 +0000
top one is 18, 1 > pattern of primes
next one is 2, H > how many endpoints each letter has
last one X Y Z, all go after the w > they all have straight lines and its listed alphabetical
for the third one try this
Multiply the 1st and 2nd terms and get the 3rd. 2*3 = 6
Multiply the 2nd and 3rd terms and get 18, which can be separated into
two terms, the 4th and 5th terms. 3*6 = 18
Multiply the 3rd and 4th terms and get 6, the 6th term (which is right after the "18" 6*1 = 6
Multiply the 4th and 5th terms and get 8, the 7th term (which is right after
the "6") 1*8 = 8
Multiply the 5th and 6th terms and get 48, which can be separated into
two terms, the 8th and 9th terms (which is right after the 7th term,
the "8") 8*6 = 48
multiply the 6th and 7th terms and get 48 which are the 10th and 11th terms
multiply the 7th and 8th terms and get 32, which is the 12th and 13th term (32)
mulitply the 8th and 9th terms and get 32 which is the 14th and 15th term
multiply the 9th and 10th term and get 32 which would be the next two numbers in the sequence

From babybear1830: they r hard sorry dont know
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080903183056AA7XzQ8
Wed, 03 Sep 2008 18:35:59 +0000
they r hard sorry dont know