Yahoo Answers: Answers and Comments for 12men or 15women can do pce of work in 14 days.in how many days 3men&5women can complete same work.? [Mathematics]
Copyright © Yahoo! Inc. All rights reserved.
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
From ramanani
enUS
Thu, 13 Jul 2006 11:07:18 +0000
3
Yahoo Answers: Answers and Comments for 12men or 15women can do pce of work in 14 days.in how many days 3men&5women can complete same work.? [Mathematics]
292
38
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
https://s.yimg.com/zz/combo?images/emaillogous.png

From kimmyisahotbabe: 12 men take 14 days, so 1 man takes 12*14=168 ...
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
Thu, 13 Jul 2006 18:17:52 +0000
12 men take 14 days, so 1 man takes 12*14=168 days
15 women take 14 days, so 1 woman takes 15*14=210days
In one day a man gets 1/168 of the job done, and a woman gets
1/210 of the job done.
Let X = the number of days
Sinre there are 3 men and 5 woman,
3*X/168 + 5*X/210 = 1
3*210*X + 5*168*X = 168*210=35380
630*X + 840*X = 35380
1470*X = 35380
X = 24days
Brian was close, but he had:
Thus they are equivalent to 7 men
That means 7*14/12 = 49/6 days = 8.16 days
The last line should have been
That means 7*12/14 = 24 days
Wil2Play said:
From your statement, A man can do the work of 15/12ths, or 5/4ths of a woman. so, 3 + 5*(5/4) men = (12 + 25)/4 men = 37/4 men = 9.25
12 men can do the job in 14 days means it takes 168 mandays of work. 168/9.25 = 18.16 days
He should have had 3*(5/4) + 5 = 35/4 women = 8.75 women.
15 women can do the job in 14 days means it takes 210 womandays of work. 210 / 8.75 = 24 days
ok, Wil fixed it!

From Louise: 12 men can do 1 job in 14 days.
12 men can do...
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
Thu, 13 Jul 2006 20:37:45 +0000
12 men can do 1 job in 14 days.
12 men can do 1/14 of the job in one day. (They're using 1/14 of the time.)
3 men can do 1/[(14)(4)] = 1/56 of the job in one day. (There are 1/4 of the men.)
15 women can do 1 job in 14 days.
15 women can do 1/14 of the job in one day. (They're using 1/14 of the time.)
5 women can do 1/[(14)(3)] = 1/42 of the job in one day. (There are 1/3 of the women.)
Together, 3 men and 5 women do (1/56 + 1/42) of the job in one day.
1/56 + 1/42 = 3/168 + 4/168 = 7/168 = 1/24
Together, they do 1/24 of the job in one day.
They'll take 24 days to complete the job.

From Nietzsche: That means 12men*14days/work = 1 and 15women*1...
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
Thu, 13 Jul 2006 19:26:09 +0000
That means 12men*14days/work = 1 and 15women*14days/work = 1
Thus, men = work/168days and women = work/210days
And (3men + 5 women)*x/work = 1
Substituting, (3work/168days + 5work/210days)*x/work = 1
=(work/56days + work/42days)*x/work
Since work/56days + work/42days
= 98work/2352days
= 49work/1176days
= work/24days
Then substituting, work*x/24days*work=1
And x/24days=1
Thus, x=24days
24 days is the answer.

From Will: [edit  oops, got the ratio reversed]
From ...
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
Thu, 13 Jul 2006 18:19:49 +0000
[edit  oops, got the ratio reversed]
From your statement, A man can do the work of 15/12ths, or 5/4ths of a woman.
so,
3 + 5*(4/5) men
= (15 + 20)/5 men
= 7 men
12 men can do the job in 14 days means it takes 168 mandays of work.
168/7 = 24 days

From Shadar: 24 days
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
Thu, 13 Jul 2006 18:19:47 +0000
24 days

From ag_iitkgp: 15 women = 12 men
So, 1 woman = 12/15 man
...
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
Thu, 13 Jul 2006 18:16:11 +0000
15 women = 12 men
So, 1 woman = 12/15 man
So 5 women = 5*12/15 men = 4 men
Thus they are equivalent to 7 men
That means 7*14/12 = 49/6 days = 8.16 days

From Brian: 14*4 = 56
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
Thu, 13 Jul 2006 18:09:53 +0000
14*4 = 56

From Anonymous: It doesn't matter, as they'll outsourc...
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060713110718AAsWuS8
Thu, 13 Jul 2006 18:09:32 +0000
It doesn't matter, as they'll outsource it anyway.