1) If 30 matches weigh 45g, what would 40 matches weigh?

8 Answers

Relevance
  • Anonymous
    6 months ago

    < If 30 matches weigh 45g >

    Is that a sum or an average?

  • David
    Lv 7
    6 months ago

    Weight of matches: 40/30 times 45 = 60g

  • 6 months ago

    40 x 1.5 is the formula, maybe

    Source(s): lucky guess
  • RR
    Lv 7
    6 months ago

    If 30 weigh 45

    10 will weigh 1/3 x 45 = 15

    40 will weigh 4 x 15 = 60g

  • How do you think about the answers? You can sign in to vote the answer.
  • mizoo
    Lv 7
    6 months ago

    1 match: 45/30 g = 3/2 g

    40 matches: 40 * 3/2 = 60 d

  • 6 months ago

    Divide it by three and multiply by four.

  • Elaine
    Lv 7
    6 months ago

    Find the weight of 1 match. 45/30 = 1.5g

    40 X 1.5 = 60g

  • 6 months ago

    That's easy. 2,73 kilograms.

Still have questions? Get your answers by asking now.