promotion image of download ymail app
Promoted

HOW MANY DAYS IN 72 HOURS?

51 Answers

Relevance
  • 3 years ago

    Three days because there are 24 hours per day (24+24+24=72)

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • 3 years ago

    72 hours equals to 3 days.

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • 3 years ago

    Answer

    24hours=1day

    so 72/24= 3days

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • 3 years ago

    1 day = 24 hours

    divide by "day" on both sides

    1 = 24 hours/day

    Multiplying or dividing by "1" never changes the value. So use that trick.

    72 hours

    = 72 hours / 1

    = 72 hours / (24 hours/day)

    dividing by a fraction = multiply by the reciprocal (flip the fraction)

    = 72 hours * (day / 24 hours)

    You treat the units the same way you treat numbers.

    There are "hours" above and below = they cancel out.

    = 72 * day / 24

    Now deal with the numbers

    = (72/24) day = (6/2) day = 3 days

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • How do you think about the answers? You can sign in to vote the answer.
  • 3 years ago

    3 days

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • GA
    Lv 5
    3 years ago

    Three days

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • 3 years ago

    3 Days

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • 3 years ago

    3 days

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • 3 years ago

    3

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • Anonymous
    3 years ago

    3 days.

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
Still have questions? Get your answers by asking now.