Anonymous
Anonymous asked in 社會與文化語言 · 5 years ago

英文試題求給解答

1.Today is a sunny day. Let’s go outdoors to have a picnic and _______________ the sunshine.

(A)to be enjoy

(B)enjoyed

(C)enjoying

(D)enjoy

2.I had a bad sleep last night, __________my neighbor’s dog was barking wildly.

(A)so

(B)because

(C)although

(D)why

3.Tom described the car accident to the police, who ____________ at the scene about ten minutes after it occurred.

(A)photographed

(B)escaped

(C)arrived

(D)fled

4.I wonder how long ___________ me to complete this assignment.

(A)it will take

(B)takes

(C)it will cost

(D)will take

5.How long have you ___________ living in Taichung?

(A)be

(B)are

(C)been

(D)being

6.Those questions are not designed to make your life ____________, and we wish you can pass this test.

(A)to difficult

(B)difficult

(C)is difficult

(D)being difficult

7.John is a computer ______________, so if you have any problems about computers, feel free to ask him for help.

(A)software

(B)hardware

(C)expert

(D)explicit

8.Badminton is a popular sport in Asia; in 1912, it became a full __________ sport at the Olympic Games.

(A)competition

(B)entertainment

(C)medal

(D)reward

9.An iceberg is a very large of ice that is floating in the sea, most of _______________ is hidden under water

(A)it

(B)which

(C)that

(D)what

10It ____________ me 10,000 dollars to buy this cell phone, and the price has gone down after I bought it.

(A)cost

(B)spent

(C)took

(D)earned

11.I ____________ two dogs that were brought by my sister more than 10 years ago.

(A)arise

(B)rise

(C)arouse

(D)raise

12.Elderly people should take gentle exercise ___________ to keep healthy and active and to avoid injuring the bones.

(A)as well

(B)both

(C)either

(D)not only

13.Peter was born in Japan, but has lived in Taiwan _______he was ten years old.

(A)since

(B)for

(C)when

(D)in

14.This is the hospital ___________I was born.

(A)that

(B)which

(C)where

(D)it

Update:

15.The company is big and successful, ___________ more than one thousand workers.

(A)employing

(B)employs

(C)to employ

(D)and employing

16.If I ________ you, I would tell her how I feel.

(A)am

(B)was

(C)were

(D)would be

希望可以附上解題技巧,不單單只有答案

2 Answers

Rating
  • Louis
    Lv 7
    5 years ago
    Favorite Answer

    1.D

    2.B

    3.C

    4.A

    5.C

    6.B

    7.C

    8.A

    9.B

    10.C

    11.D

    12.B

    13.A

    14.C

    2015-05-29 11:34:38 補充:

    15. A 分詞構句當主句述部的修飾語。

    16. C假設語氣的條件句,be動詞只能用were

    1.兩個平行的不定詞,第二個將to省去。

    2.因果關係

    3.句意邏輯只能用arrived

    4.虛主詞it代替不定詞片語

    5.現在完成進行式動詞

    6.形容詞當受詞補語

    7.複合名詞:名詞+名詞

    8.複合名詞

    9.關係代名詞才能帶出關係子句

    2015-05-29 11:39:23 補充:

    10,take someone some money to do something

    11.字義只有raise =飼養

    12.both ... and

    13.起點時間用since ...

    14.用關係副詞where帶出修飾語(原子句己有自己的主詞)

  • Chen
    Lv 6
    5 years ago

    1.D 原形動詞

    2.B correct sentence, Because my neighbor’s dog was barking wildly, I had a bad sleep last night.

    3.C

    4.A

    5.C

    6.B

    7.C

    8.A

    9.B

    10.A It cost me money, It took me time.

    ---------

    11.D

    12.B

    13.A

    14.C

Still have questions? Get your answers by asking now.