英文考卷求解答(選擇題)2

16.Hurry up!The train ___in two minutes.

(A)has come(B)is coming(C)comes(D)came

17.How about _______a picnic tomorrow?

(A)have to(B)to have(C)having(D)have

18.I_____to my MP3 palyer when the phone rang.

(A)am listening(B)listened(C)was listening(D)listen

19.The weather is neither hot___cold. Actually,it is quite nice.

(A)rather(B)but(C)either(D)_nor

20.Helen Keller inspired many people. Her story is ____.

(A)inspired(B)inspire(C)inspiring(D)to inspire

21.It is ____to eat soup with a loud noise.

(A)polite(B)impolite(C)gentle(D)unkind

22.Kenting has beautiful beaches and is worth going just for the ___.

(A)climbing(B)shopping(C)surfing(D)touring

23.When going shopping, we can pay by cash or with ____.

(A)museum(B)ruler(C)credit card(D)bookstore

24.I need a new ________for my money and credit cards.

(A)glasses(B)lighter(C)batteries(D)purse

25.I_______have a library card.

(A)not(B)am not(C)does not(D)don not

26.There is a lot of___ _about smoking. It is bad for your health.

(A)emotions(B)evidence(C)fear(D)fear

27.What_______your sister look like?

(A)does(B)is(C)do(D)are

28.What outdoor activity do you like? I like to go mountain________.

(A)biking(B)bowling(C)shopping(D)watching

29.I always___ ___the garbage after dinner.

(A)rake(B)take out(C)decorate(D)cut

30.We send mails and buy stamps at the _________.

(A)drugstore(B)hospital(C)post office(D)police station

1 Answer

Rating
  • 7 years ago
    Favorite Answer

    Filling in the blanks (2)

    (16)B

    (17)C

    (18)C

    (19)D

    (20)C

    (21)B

    (22)C

    (23)C

    (24)D

    (25)D don't

    (26)B

    (27)B

    (28)A

    (29)B take out

    (30)C

Still have questions? Get your answers by asking now.