Anonymous
Anonymous asked in Science & MathematicsMathematics · 8 years ago

how many hours is 10 p.m - 8 a.m ?

idk exactly how to add hours. can u help me ? is it 11 hours ?

9 Answers

Relevance
  • 8 years ago
    Favorite Answer

    10 hours.

    One hour from 10 to 11. Two hours from 11 to 12. Three hours from 12 to 1. Four hours from 1 to 2. Five hours from 2 to 3. Six hours from 3 to 4. Seven hours from 4 to 5. Eight hours from 5 to 6. Nine hours from 6 to 7. Ten hours from 7 to 8 :)

  • 8 years ago

    10

  • Anonymous
    8 years ago

    10

  • 8 years ago

    10

  • How do you think about the answers? You can sign in to vote the answer.
  • 8 years ago

    10 hours, count like this 10 to 11 is one hour 11 to 12 is another etc

  • Anonymous
    8 years ago

    10 PM to midnight is 2 hours. Midnight to 8 AM is 8 hours. Total: 10 hours.

    10 PM to 10 AM is 12 hours. 8 AM is 2 hours before 10 AM. Total: 10 hours.

    8 PM to 8 AM is 12 hours. 10 PM is 2 hours after 8 PM. Total: 10 hours.

  • 8 years ago

    Its 10 hours :)

  • 8 years ago

    No, its 10 hours..//

  • Anonymous
    8 years ago

    I really hope you're not over the age of 5.

Still have questions? Get your answers by asking now.