Anonymous
Anonymous asked in 社會與文化語言 · 9 years ago

英文題目 選擇題

請英文高手幫忙選出正確答案

非常感謝~

1.I agree it's important to dress well if you want give____god impression.

(a) a (b) the (c) x (d) an

2.All_____stars we see on TV dress well and try to look their best.

(a) the (b) a (c) x (d) an

3.Also,_____politician who is badly-dressed can create a poor public image.

(a) a (b) an (c) x (d) the

4.However I think_____media is responsible for making us worry too much about our appearance.

(a) a (b) x (c) the (d) an

5.There is too much pressure on _____ people to look young and beautiful these days.

(a) x (b) a (c) an (d) the

6.It's especially hard for ____ teenagers and young people.

(a) the (b) a (c) x (d) an

7.In my opinion , who you are is more important than _____ way you look.

(a) the (b) x (c) an (d) a

8.I would never agree to have _____ operation to improve my appearance.

(a) x (b) a (c) the (d) an

9.Meditation is something that a lot of people do on ____own.

(a) they (b) them (c) their (d) theirs

10.The acupuncturist ____I go to is very good indeed.

(a) what (b) whom (c) where (d) that

11.My brother and ____ are very interested in t'ai chi.

(a) I (b) me (c) my (d) mine

12.I wonder _____ people in the west rely on tablets for their health problems.

(a) what (b) why (c) wherever (d) whenever

13.We need to take care of _____ so we can enjoy our old age.

(a) us (b) our (c) we (d) ourselves

14.____is the healthiest person you know?

(a) whom (b) which (c) who (d) what

15.My grandparents are learning reiki with a friend of _____.

(a) theirs (b) them (c) their (d) themselves

16.If you eat _____ you like,then you may become overweight and sick.

(a) whatever (b) whichever (c) however (d) wherever

2 Answers

Rating
  • 9 years ago
    Favorite Answer

    1.I agree it's important to dress well if you want give____god impression.

    (a) a (b) the (c) x (d) an

    A

    2.All_____stars we see on TV dress well and try to look their best.

    (a) the (b) a (c) x (d) an

    C

    3.Also,_____politician who is badly-dressed can create a poor public image.

    (a) a (b) an (c) x (d) theC

    4.However I think_____media is responsible for making us worry too much about our appearance.

    (a) a (b) x (c) the (d) an

    B

    5.There is too much pressure on _____ people to look young and beautiful these days.

    (a) x (b) a (c) an (d) the

    D

    6.It's especially hard for ____ teenagers and young people.

    (a) the (b) a (c) x (d) an

    A

    7.In my opinion , who you are is more important than _____ way you look.

    (a) the (b) x (c) an (d) a

    A

    8.I would never agree to have _____ operation to improve my appearance.

    (a) x (b) a (c) the (d) an

    D

    9.Meditation is something that a lot of people do on ____own.

    (a) they (b) them (c) their (d) theirs

    C

    10.The acupuncturist ____I go to is very good indeed.

    (a) what (b) whom (c) where (d) that

    C

    11.My brother and ____ are very interested in t'ai chi.

    (a) I (b) me (c) my (d) mine

    A

    12.I wonder _____ people in the west rely on tablets for their health problems.

    (a) what (b) why (c) wherever (d) whenever

    B

    13.We need to take care of _____ so we can enjoy our old age.

    (a) us (b) our (c) we (d) ourselves

    D

    14.____is the healthiest person you know?

    (a) whom (b) which (c) who (d) what

    C

    15.My grandparents are learning reiki with a friend of _____.

    (a) theirs (b) them (c) their (d) themselves

    A

    16.If you eat _____ you like,then you may become overweight and sick.

    (a) whatever (b) whichever (c) however (d) wherever

    A

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • PONY
    Lv 7
    9 years ago

    1. (c)

    2. (a)

    3. (a)

    4. (c)

    5. (a)

    6. (c)

    7. (a)

    8. (d)

    9. (c)

    10. (c)

    11. (a)

    12. (b)

    13. (d)

    14. (c)

    15. (a)

    16. (a)

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
Still have questions? Get your answers by asking now.