If you got paid... find your average hourly rate.?

Okay, this is the question.

If you got paid $15 for 3 hours of work one day and $125 for 8 hours another day. Find the average hourly rate for the 2 days.

Help?

5 Answers

Relevance
  • 9 years ago
    Best Answer

    (15 + 125)/(3 + 8) = 140/11 = $12.73 per hour

  • ?
    Lv 6
    9 years ago

    add the money and divide by the hours.

    15 + 125 = 140

    8 + 3 = 11

    140/11 = 12.73

  • 9 years ago

    divide 15 by 3, divide 125 by 8 add both anwers together and divide by 2.

  • 9 years ago

    Just divide the total by the number of hours.

    $15/ 3hrs = $5/hr

    $125/ 8hrs = $15.63/hr

  • How do you think about the answers? You can sign in to vote the answer.
  • 9 years ago

    total loot ÷ total hours = $12.73

Still have questions? Get your answers by asking now.