asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

英文高手請進

1. I want to thank everyone who has ever encouraged and supported me, ______ Dr. Jeff, my best friend.

(1) carefully (2) fortunately (3) cheerfully (4) especially

2. We were punished by my mother because we ______ each other ______ while we were playing.

(1) called…names (2) called…off (3) called…out (4) called…up

3. My mom makes me ______ my bedroom every weekend.

(1) clean (2) cleaning (3) to clean (4) cleaned

4. My sister does not like to do household ______ such as washing the dishes, doing the laundry and mopping the floor.

(1) chords (2) chorus (3) chores (4) choirs

5. My father has a good sense of direction. He _______ gets lost.

(1) hard (2) usually (3) always (4) seldom

6. This story is not officially recorded in history; it’s only a ______.

(1) legend (2) region (3) religion (4) pigeon

7. I don’t like Brad. He always talks as though he ______ everything.

(1) known (2) knew (3) has known (4) knowing

8. The mother asked the little boy to _______ himself.

(1) behave (2) honor (3) identify (4) reduce

9. She _____ for a few seconds before she went on the stage.

(1) hesitated (2) behaved (3) memorized (4) trapped

10. I am ______ sorry. It is an accident. I didn’t break your vase on purpose.

(1) terrify (2) terrified (3) terrify (4) terribly

謝謝^^

4 Answers

Rating
  • 1 decade ago
    Favorite Answer

    1. I want to thank everyone who has ever encouraged and supported me, ______ Dr. Jeff, my best friend.

    答案:(4) especially

    翻譯:我想要謝謝每一個曾經支持與鼓勵我的人,特別是我的好朋友Dr. Jeff。

    2. We were punished by my mother because we ______ each other ______ while we were playing.

    (1) called…names (2) called…off (3) called…out (4) called…up

    答案:(3) calld ;out

    我們被媽媽懲罰,因為我們一邊玩一邊大聲喊叫。

    3. My mom makes me ______ my bedroom every weekend.

    (1) clean (2) cleaning (3) to clean (4) cleaned

    答案:(1) clean

    媽媽要我每一個禮拜都打掃房間。

    4. My sister does not like to do household ______ such as washing the dishes, doing the laundry and mopping the floor.

    (1) chords (2) chorus (3) chores (4) choirs

    答案:(3) chores

    我姐姐不喜歡做家事,例如洗碗、洗衣服和拖地。

    5. My father has a good sense of direction. He _______ gets lost.

    (1) hard (2) usually (3) always (4) seldom

    答案:(4) seldom

    我爸的方向感很好,他很少迷路。

    6. This story is not officially recorded in history; it’s only a ______.

    (1) legend (2) region (3) religion (4) pigeon

    答案:(1) legend

    這個故事並沒有真的記載在歷史上,這只是個傳說。

    7. I don’t like Brad. He always talks as though he ______ everything.

    (1) known (2) knew (3) has known (4) knowing

    答案:(2) knew (3) has known 都有可能

    我不喜歡Brad,他常常說話說的好像他都已經知道所有事情了。

    8. The mother asked the little boy to _______ himself.

    (1) behave (2) honor (3) identify (4) reduce

    答案:(1) behave

    那位媽媽要她的小男孩規矩一點。

    9. She _____ for a few seconds before she went on the stage.

    (1) hesitated (2) behaved (3) memorized (4) trapped

    答案:(1) hesitated

    在她踏上舞台之前,她猶豫了一下子。

    10. I am ______ sorry. It is an accident. I didn’t break your vase on purpose.

    (1) terrify (2) terrified (3) terrify (4) terribly

    答案:(4) terribly

    我非常的抱歉,這只是個意外,我並不是故意要打破你的花瓶。

    2010-01-26 23:21:54 補充:

    經過仔細的搜尋,第七題的答案 (3) has known 比較準確。

  • 1 decade ago

    針對個人覺得第一個答案中不正確的部份回答

    2. We were punished by my mother because we ______ each other ______ while we were playing.

    (1) called…names (2) called…off (3) called…out (4) called…up

    call someone (受詞) names 是個片語

    是指彼此用不雅的字詞罵對方

    7. I don’t like Brad. He always talks as though he ______ everything.

    (1) known (2) knew (3) has known (4) knowing

    他不喜歡brad

    因為brad講起話來 好像他是萬事通

    這裡的 as though 是彷彿

    as though 後面可以接正常的句子

    也可以接與事實相反的句子

    但因為他不喜歡brad 所以他不可能相信Brad真的什麼都懂

    所以這裡要用與事實相反的句子

    前面是現在式 所以是與現在事實相反

    所以答案是 B

  • 1 decade ago

    給你答案囉,不過不能光記答案,要稍微了解一下意思囉

    4 1 1 3 4 1 2 1 1 4

  • 1 decade ago

    4 1 1 3 4 1 2 1 1 4

Still have questions? Get your answers by asking now.