粉圓 asked in 教育與參考考試 · 1 decade ago

英文句子改錯

請各位幫我找一下錯誤,答案直接打完整的句子就好了,謝謝。

1.She asked me where am I going.

2.I am living here since six years.

3.I would have came if you asked me.

4.The mony was stole by a theif.

5.Where is the boy which you were looking at him.

6.He looked me after for much time.

7.She raised slowly the hand.

8.They will come, isn't it?

9.When I am younger, I was used to go to school.

10.You need the courage to do such thing.

2 Answers

Rating
  • 1 decade ago
    Favorite Answer

    請各位幫我找一下錯誤,答案直接打完整的句子就好了,謝謝。

    1.She asked me where am I going.

    ans: She asked me where I was going.

    2.I am living here since six years.

    ans: I have lived here since I was six years old.

    3.I would have came if you asked me.

    ans : I would have come if you had asked me.

    4.The mony was stole by a theif.

    ans : The money was stolen by a theif.

    5.Where is the boy which you were looking at him.

    ans : Where is the boy who you were looking at.

    6.He looked me after for much time.

    ans : He looked after me for much time.

    7.She raised slowly the hand.

    ans : She raised her hand slowly.

    8.They will come, isn't it?

    ans : They will come, won't they?

    9.When I am younger, I was used to go to school.

    ans : When I was young, I used to go to school.

    10.You need the courage to do such thing.

    ans : You need some courage to do such a thing.

    希望對你有幫助

    Source(s): myself
  • 1 decade ago

    1.She asked me where I am going.

    2.I have lived here since six years ago.

    3.I would have come if you had asked me.

    4.The money was stolen by a thief.

    5.Where is the boy which you were looking at?

    6.He looked me after for many times.

    7.She raised her hand slowly.

    8.They will come, won't they?

    9.When I am young, I was used to going to school.

    10.You need the courage to do such things.

    Source(s): 自己
Still have questions? Get your answers by asking now.