Syuan asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

從這篇英文報導中任意提出這八個 問句和解答

從這篇報導中任意提出這八個 問句和解答

要用這八個提出問句

Where When Who Which Why How What

第八個是回答裡面要有yes/no就可以

拜託各位大大了

A survey done by a local university gave Taiwan a grade of "above acceptable"

with regard to the quality of its English environment for foreign

professionals.

The Shi Xin University survey ... done on behalf of the Research,

Development and Evaluation Commission ... gave Taiwan an average score of

67.9 out of a possible 100.

Taiwan received the highest score in the category of friendly attitudes

toward foreigners, which was given an 87.

Less than satisfactory areas included foreign worker employment consultation

... which received the lowest score of 63.8 ... barely passing the

acceptable level.

Scores were low for emergency assistance information ... which a Shi Xin

professor attributed to the lack of English communication skills of the staff

in places such as police and fire stations.

Bilingual package labeling or a lack of it in many cases ... was also seen as

a problem ... with English labels on some imported items covered over with

Chinese labeling.

The government said the survey will serve as a reference for future policies

and measures.

1 Answer

Rating
  • JAMES
    Lv 6
    1 decade ago
    Favorite Answer

    1.Where

    Where was the survey done?

    ANS: It was done by a local university.

    2. When

    When finding employees, what seems to caused the categories got low scores?

    ANS:with English labels on some imported items covered over with

    Chinese labeling.

    3. Who

    Who were pointed out to lack of English communication skills ?

    ANS: Those staffs in places such as police and fire stations.

    4. Which

    Which category got the highest score among others?

    ANS: "The friendly attitudes toward foreigners" did.

    5. Why

    Why did "emergency assistance information " get low scores?

    ANS: The lack of English communication skillsfthestaff in places such as police and fire stations.

    6. How

    How to improve the low score categories?

    ANS: Bilingual package labeling and /or English labels on some imported items shlould not be cover over with Chinese labeling.

    7. What

    What category received the lowest score of 63.8?

    ANS:"The foreign worker employment consultation" did.

    8. yes/no

    Did the government say the survey will serve as a reference for future policies and measures?

    ANS: yes it did.

Still have questions? Get your answers by asking now.