Anonymous
Anonymous asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

求英文高手幫解這些題目...^^

1. Joyce’s health problem has forced her to retire at_____ .

(A) 55 (B) the age 55 (C) 55 years (D) age 55

2. Professor Bedlum is one of the most intelligent _____I know.

(A) fellow (B) man (C) persons (D) peoples

3. Henrietta has been saving money to buy______ LV handbag.

(A) a (B) an (C) the (D) none of the above

4. I’m a bit hungry. Do you care____ a little snack?

(A) about (B) to (C) for (D) with

5. The Mayflower arrived ____New England in 1620.

(A) at (B) in (C) on (D) to

6. There are so many dangerous drivers out the. You’d better____ .

(A) look out (B) be careful (C) watch out (D) all of the above

7. They don’t have enough beds. I guess we’ll have to ____with these sofas.

(A) make do (B) make out (C) make over (D) make up

8. Tell me your departure time. I’d like to_____ at the airport.

(A) set you free (B) pick you up (C) bring you down (D) see you off

9. Paula is one of the few people who are born____ the 29th of February.

(A) at (B) on (C) in (D) to

10. Our lunch meeting starts _____noon. Don’t be late.

(A) on (B) in (C) at (D) to

11. Pauline is fine, but_____ , Cecilia is the best.

(A) it goes without saying (B) needless to say (C) in my opinion (D) that is to say

12. Customer: May I have a veggie sandwich and an iced tea?

Waiter: No problem.______ ?

(A) Here’s to you! (B) Here goes! (C) Here or to go? (D) Here and now?

13. Clerk: Is the size of the dress right for you?

Ms. Hut: It’s just perfect. But do you have it in blue?

Clerk: Let me check it for you.

Which of the following statements about the conversation is NOT NECESSARILY TRUE?

(A) Hut finally gets what she wants.

(B) Hut likes what she has tried on.

(C) It probably takes place at a fashion boutique.

(D) The dress fits Hut well.

感謝^^

1 Answer

Rating
  • Bay
    Lv 5
    1 decade ago
    Favorite Answer

    1. Joyce’s health problem has forced her to retire at_____ .

    (A) 55 (B) the age 55 (C) 55 years (D) age 55

    答:(A) at +數字 表示"在...歲"

    整句翻譯:Joyce 的健康問題迫使她不得不55歲退休。

    2. Professor Bedlum is one of the most intelligent _____I know.

    (A) fellow (B) man (C) persons (D) peoples

    答:(C),因為 one of the most intelligent 後面一定要加複數名

    詞,表示在最聰明的其中一個,但選項 (A)、(B)都是

    單數,(D)的用法錯誤,people本身就是複數,不需加

    s,因此是 (C)

    整句翻譯:Bedlum教授是我見過最聰明的人

    3. Henrietta has been saving money to buy______ LV handbag.

    (A) a (B) an (C) the (D) none of the above

    答:(A) 代表一個

    整句翻譯: Henrietta 存了好久的錢只為了買個LV包。

    4. I’m a bit hungry. Do you care____ a little snack?

    (A) about (B) to (C) for (D) with

    答:(C) care for 是片語,代表"喜歡、想要"

    整句翻譯:我有點餓了。你想要來點餅乾嗎?

    5. The Mayflower arrived ____New England in 1620.

    (A) at (B) in (C) on (D) to

    答:(B) ,雖然 arrive at 和 arrive in都是"到達",但前者表示到達

    一較小的地方, 例如車站, 村莊等; arrive in 表示到達一

    較大的地方, 例如國家或城市等。

    整句翻譯:五月花號在1620年到達新英格蘭。

    6. There are so many dangerous drivers out the. You’d better____ .

    (A) look out (B) be careful (C) watch out (D) all of the above

    答:(D)以上皆是,因為A、B、C都有"小心"之意。

    整句翻譯:外面有太多粗心駕駛。你最好要小心。

    2008-12-11 01:59:44 補充:

    7. They don’t have enough beds. I guess we’ll have to ____with these sofas.

    (A) make do (B) make out (C) make over (D) make up

    答:(A) make do with 是片語,代表"湊合著用"

    整句翻譯:他們沒有足夠的床。我猜我們得拿這些沙發湊合著 用了。

    2008-12-13 02:20:24 補充:

    8. Tell me your departure time. I’d like to_____ at the airport.

    (A) set you free (B) pick you up (C) bring you down (D) see you off

    答:(D) see off是"送行"。此句D比B好,因為departure是指離境,arrival才是入境。

    整句翻譯:告訴我你飛機的起飛時間,我想去機場送你。

    2008-12-13 02:20:52 補充:

    9. Paula is one of the few people who are born____ the 29th of February.

    (A) at (B) on (C) in (D) to

    答:(B),因為 day前的介系詞是 on,像是 on Sunday。

    整句翻譯:Paula 是少數在二月二十九號出生的人。

    2008-12-13 02:22:37 補充:

    10. Our lunch meeting starts _____noon. Don’t be late.

    (A) on (B) in (C) at (D) to

    答:(C) 這題和上題不同的就是時間介系詞,at noon是固定用法,指"在中午"。

    整句翻譯:我們的午餐會議將在中午開始。不要遲到了!

    2008-12-13 02:30:37 補充:

    11. Pauline is fine, but_____ , Cecilia is the best.

    (A) it goes without saying (B) needless to say (C) in my opinion (D) that is to say

    答:(C) in my opinion 就我的意見。

    整句翻譯:Pauline不錯。但就我的觀點,Cecilia才是最棒的。

    2008-12-13 02:34:37 補充:

    12. Customer: May I have a veggie sandwich and an iced tea?

    Waiter: No problem.______ ?

    (A) Here’s to you! (B) Here goes! (C) Here or to go? (D) Here and now?

    答:(C)這題最後是問號, 所以A、B不通,答案是 (C)Here or to go? 內用還外帶?

    整句翻譯:顧客:我要一個素食三明治和一杯冰茶。

    服務生:沒問題!內用還是外帶?

    Source(s): 自己、字典, 自己, 自己
Still have questions? Get your answers by asking now.