Anonymous
Anonymous asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

英文題目幫解答

16.A:Are you going to be there?

B:If I_____________,I`ll let you know.

(A)am (B)will(C)would(D)do

17.It is necessary that an employee__________his work on tim.

(A)finished(B)finishs(C)finishing(D)finish

18.It is extremely necessary that you___________that honesty is the best policy.

(A)can realize(B)should realize (C)wlii realize(D)may realize

19.It is important that he ___________his reservation before Friday.

(A)confirm(B)confirms(C)confirming(D)confirmed

20.I am so sorry that Tom___________be so weak.

(A)can(B)should(C)would(D)might

21.I winder my uncle ____________comm it such an error.

(A)shall(B)should(C)will(D)dare

22.The streets are all wet.It__________ during the night.

(A)must be raining(B)must have been rained(C)must rain(D)must have rained

23.The first thing which you have to understand is that a book_________be read for mere amusement.

(A)ought not to (B)ought to not(C)not ought to (D) not ought

24.I am not used _____________over all night.

(A)to work(B)to working(C)to being worked(D)working

25.I waht to go to the dentist,but you ___________with me.

(A)need not to go(B)doh`t need go(C)need not go (D)need go not

26.Few people in our village ____________afford to buy a car.

(A)must(B)need(C)may(D)can

27.Take an umbrella with you lest it ___________rain.

(A)should(B)would(C)could(D)might

28.He stepped aside so that the elder man ________pass by.

(A)will(B)can(C)might(D)ought

29.___________you be happy everyday!

(A)May(B)Can(C)Will(D)Shall

30.We _________be too careful about our health.

(A)shouldn`t(B)cannot(C)won`t(D)needn`t

3 Answers

Rating
  • 1 decade ago
    Best Answer

    16.A

    17.D

    18.A

    19.B

    20.B

    21.B

    22.D

    23.A

    24.B

    25.C

    26.D

    27.D

    28.B

    29.A

    30.B

    Source(s): 自己
  • 1 decade ago

    16. A

    17. B

    18. B

    19. B

    20. D

    21. C

    22. D

    23. C

    24. A

    25. A

    26. D

    27. D

    28. B

    29. D

    30. A

    Source(s): 住國外的我
  • JAMES
    Lv 6
    1 decade ago

    16.A:Are you going to be there?

    B:If I______D_______,I`ll let you know.

    (A)am (B)will(C)would(D)do

    17.It is necessary that an employee_____B_____hi s work on tim.

    (A)finished(B)finishs(C)finishing(D)finish

    18.It is extremely necessary that you_____B______that honesty is the best policy.

    (A)can realize(B)should realize (C)wlii realize(D)may realize

    19.It is important that he ____B_______his reservation before Friday.

    (A)confirm(B)confirms(C)confirming(D)confirmed

    20.I am so sorry that Tom____C_______be so weak.

    (A)can(B)should(C)would(D)might

    21.I winder my uncle _____C_______comm it such an error.

    (A)shall(B)should(C)will(D)dare

    22.The streets are all wet.It____D______ during the night.

    (A)must be raining(B)must have been rained(C)must rain(D)must have rained

    23.The first thing which you have to understand is that a book____A_____be read for mere amusement.

    (A)ought not to (B)ought to not(C)not ought to (D) not ought

    24.I am not used ______A_______over all night.

    (A)to work(B)to working(C)to being worked(D)working

    25.I waht to go to the dentist,but you _____A______with me.

    (A)need not to go(B)doh`t need go(C)need not go (D)need go not

    26.Few people in our village ______D______afford to buy a car.

    (A)must(B)need(C)may(D)can

    27.Take an umbrella with you lest it ____D_______rain.

    (A)should(B)would(C)could(D)might

    28.He stepped aside so that the elder man ___B_____pass by.

    (A)will(B)can(C)might(D)ought

    29.______A_____you be happy everyday!

    (A)May(B)Can(C)Will(D)Shall

    30.We ____B_____be too careful about our health.

    (A)shouldn`t(B)cannot(C)won`t(D)needn`t

Still have questions? Get your answers by asking now.