立萱 asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

急~急~!(請翻譯清楚一點)!誰能幫我翻譯這些英文的題目!

(1)Please describe the redirection of a call to MS at a visiting location. Explain clearly.

(2)What are the major information carried by the beacon signals from a BS?

(3)What are the registration steps used by mobile phones outside their own subscription areas? Explain clearly.

(4)Please describe several handoff scenarios with different degree of mobility. Explain clearly.

(5)Please describe the registration process between FA, MS, and HA when the MS moves to a new paging area in a Mobile IP syste

m. Explain clearly.

(6)Please describe how the message forwarding to the MS using the HA-FA pair. Explain clearly.

(7)Please describe how an FA in another area can locate the HA by the “distributed routing scheme”.

(8)(a) Describe the packet duplication problem and tunnel convergence problem in the bidirectional tunneling (BT) approach. (b) Describe the MoM (Mobile Multicast) protocol which will solve the tunnel convergence problem. Explain clearly.

(9)(a) Describe the RSA algorithm for the message authentication using public-private keys. (b) Why does the BS need to send a random number to test an MS during authentication? Explain clearly.

(10)Describe the categories of the security threat in a typical wir

eless system.

2 Answers

Rating
  • Rock
    Lv 6
    1 decade ago
    Favorite Answer

    這屬於網路通訊與電信相關的領域~~請提供完整之專有名詞~

    1)Please describe the redirection of a call to MS at a visiting location. Explain clearly.

    Ans:請描述一通電話連通到MS 的重導向問題。請解釋清楚。

    (2)What are the major information carried by the beacon signals from a BS?

    Ans:從基地台來的主要訊息中的檔頭信號是什麼。

    (3)What are the registration steps used by mobile phones outside their own subscription areas? Explain clearly.

    Ans:行動電話在非自屬權限的註冊登入的步驟為何?請解釋清楚。

    非自屬權限:就是不是在自己的基地台收到別家的信號,例如:跨網區段、漫遊等。就是 outside of our own

    (4)Please describe several handoff scenarios with different degree of mobility. Explain clearly.

    Ans:請描述數種換手的方案及其不同之行動力。解釋清楚。

    (5)Please describe the registration process between FA, MS, and HA when the MS moves to a new paging area in a Mobile IP syste

    m. Explain clearly.

    Ans:請描述當 MS 在行動IP系統移到新頁框時,FAMS及 HA 之間的溝通狀況。

    這裏指的溝通狀態就是FA, MS及 HA 之間的註冊處理程序。

    (6)Please describe how the message forwarding to the MS using the HA-FA pair. Explain clearly.

    Ans: 請描述使用 HA-FA 組,信息如何轉到MS。解釋清楚。

    (7)Please describe how an FA in another area can locate the HA by the “distributed routing scheme”.

    Ans:y請描述在 "分散式的路由架構下",FA如何在以外的地方配置HA。

    (8)(a) Describe the packet duplication problem and tunnel convergence problem in the bidirectional tunneling (BT) approach. (b) Describe the MoM (Mobile Multicast) protocol which will solve the tunnel convergence problem. Explain clearly.

    Ans:解釋清楚

    a)描述BT approach 的兩個問題:封包重覆及頻道覆蓋問題。

    b)描述行動多重播送(MoM)協定如何解決頻道覆蓋的問題。

    (9)(a) Describe the RSA algorithm for the message authentication using public-private keys. (b) Why does the BS need to send a random number to test an MS during authentication? Explain clearly.

    Ans:解釋清楚

    a) RSA 演算法如何使用公開--私秘金鑰來達成訊息認證。

    b) 為什麼BS在認證期間要傳送一個隨機亂數給MS。

    • Commenter avatarLogin to reply the answers
  • 1 decade ago

    ( 1 )請描述重定向呼叫到MS在來訪的位置。解釋清楚。

    ( 2 )有哪些主要的信息所進行的信號燈塔學士學位?

    ( 3 )什麼是註冊步驟,用手機內外自己訂閱的領域?解釋清楚。

    ( 4 )請描述幾個場景的切換不同程度的流動性。解釋清楚。

    ( 5 )請說明登記程序之間的足總杯,質譜,及醫管局的MS時,移動到一個新的分頁領域中的移動IP系統米解釋清楚。

    ( 6 )請說明該郵件轉發到MS法醫管局脂肪酸對。解釋清楚。

    ( 7 )請說明如何足總在另一個領域可以找到醫管局的“分佈式路由計劃” 。

    ( 8 ) ( a )說明問題的數據包的重複和隧道收斂問題的雙向隧道( BT )的辦法。 ( b )描述倍數(移動組播)協議將解決隧道收斂問題。解釋清楚。

    ( 9 ) ( a )說明RSA算法用於消息身份驗證使用公私密鑰。 (二)為什麼學士學位需要發送一個隨機號碼,測試期間質譜驗證?解釋清楚。

    (10 )描述類的安全威脅在一個典型的世界投資報告eless系統。

    2008-11-01 20:19:55 補充:

    不知道??

    這樣可以嗎??

    Source(s): 自己呀~
    • Commenter avatarLogin to reply the answers
Still have questions? Get your answers by asking now.