? asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

英文題目請幫我解答 謝啦!

老樣子....轉學考題目都沒附贈答案

希望各位幫忙一下

順便講解一下囉~~

26.Helen wants to go to a dance class but she cannot ____ it.

A. support B. dance C. recall D. afford

27.Tracy sat at her desk ____ the novel that she bought yesterday.

A. read B. reads C. reading D. and to read

28.____, the fire was put out soon after it had started.

A. Fortunately B. Unfortunately C. Certainly D. Ideally

29.Bob failed the test. He ____ studied harder.

A. shouldn’t have B. has C. has had D. should have

30.All the newspapers ____ the peace talks between India and Pakistan this morning.

A. printed B. reported C. published D. copied

The Great Wall of China is one of the world’s wonders. It is 1,500 miles long and was built about two thousand and thirty years ago to (31) the enemy from the north of China. The project (32) over a period of several hundred years. It is considered the largest man-made building in the world (33) some people even believed it could be seen from the moon. But an American astronaut name Alan Bean found that this was not (34) . He landed on the moon in 1969 and, while he was there, he said he couldn’t see (35) building on earth.

31.A. pick out B. keep out C. put off D. turn off

32.A. lasted B. lasting C. lasts D. was lasted

33.A. although B. if C. but D. and

34.A. strange B. true C. honest D. clear

35.A. any B. no C. not D. some

Update:

拜託!!轉學考試題沒答案 你叫英文爛的人自己找喔?

英文夠爛了 的人找的答案會對嗎?

我自己已經寫好了 只是需要個答案對 罷了

ps 並沒有以為人數少就考得上ok???

這樣認為的話 我還寫題目幹嘛阿

3 Answers

Rating
  • Lv 4
    1 decade ago
    Favorite Answer

    26.Helen wants to go to a dance class but she cannot ____ it.

    A. support B. dance C. recall D. afford

    解: 海倫想要去學舞蹈,但她無法負擔。

    27.Tracy sat at her desk ____ the novel that she bought yesterday.

    A. read B. reads C. reading D. and to read

    解: Tracy坐在書桌前閱讀昨天買的小說

    sat後接V-ing做現在分詞修飾主詞

    28.____, the fire was put out soon after it had started.

    A. Fortunately B. Unfortunately C. Certainly D. Ideally

    解: 幸運地,火勢才開始延燒沒多久即被撲滅

    29.Bob failed the test. He ____ studied harder.

    A. shouldn't have B. has C. has had D. should have

    解:Bob考試不及格。他應該要更用功。

    30.All the newspapers ____ the peace talks between India and Pakistan this morning.

    A. printed B. reported C. published D. copied

    解: 今早的報紙全部都刊登印度與巴基斯坦間的和平談判事件

    The Great Wall of China is one of the world's wonders. It is 1,500 miles long and was built about two thousand and thirty years ago to (31) the enemy from the north of China. The project (32) over a period of several hundred years. It is considered the largest man-made building in the world (33) some people even believed it could be seen from the moon. But an American astronaut name Alan Bean found that this was not (34) . He landed on the moon in 1969 and, while he was there, he said he couldn't see (35) building on earth.

    31.A. pick out B. keep out C. put off D. turn off

    解: A.挑選出 B.阻止(此意指不讓敵人進入) C.延遲 D.關掉

    32.A. lasted B. lasting C. lasts D. was lasted

    解:past tense

    33.A. although B. if C. but D. and

    解:依前後句語意判斷

    34.A. strange B. true C. honest D. clear

    解:A.奇怪的 B.對的, 真的 C.誠實的 D.清楚的

    35.A. any B. no C. not D. some

    解:語意判斷

    2008-07-23 22:44:26 補充:

    萬里長城是世界奇觀之一。它總長1500英里,是在2030年前建造用以與自中國北邊來的敵人做區隔的。這個工程持續了幾百年之久。人們認為它是這世界上最大的人造建築,有些人甚至相信在月亮上可以看見此建築。但是,有一個名為Alan Bean的美國外太空人卻反駁這樣的觀點,發現這並不是真的。他在1969年時登陸月球,當他到達那裡時,他說他無法從月球上看見地球上的任何一棟建築物。

    Source(s): If you have any additional questions, feel free to ask., 此為翻譯
    • Login to reply the answers
  • 1 decade ago

    抱歉:) 口氣有點兇

    • Login to reply the answers
  • 1 decade ago

    請自己寫,你不寫那你轉學考百分之百考不上

    別以為人數少就能考得上

    英文這玩意會就會,不會就不會

    和數學不太一樣

    2008-07-24 20:02:32 補充:

    噗~發火了

    我會回這樣,是因為在這裡看太多那種不想寫就想要答案的問題,真的很抱歉

    如果你沒有補充,我認為你跟那些想不勞而獲的人是一樣

    因為真的很像

    那些問題開頭都是:

    這是xxx的考題,希望各位能幫忙一下

    這是我的xxx作業,幫我這個忙

    請幫我想題目是xxx的英文作文,50字就好←甚至更扯的是要中文作文的也有

    然後下面就一堆問題

    是不是跟你的開頭有點像,我介意你,以後要發表問題盡量避開這樣子

    在知識+這裡有很多像我這種討厭不勞而獲的人,我還算客氣了

    • Login to reply the answers
Still have questions? Get your answers by asking now.