? asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

請幫我解答這幾題英文

1.Take my _____! Don't go camping on that mountain this weekend!

A. advise C. message

B. note D. advice

2.It is ture that fewer people notice who _____a movie.

A. directing C. directs

B. directed D. to direct

3.She forgot her umbrella,so she's not goung to leave ____the weather clears up a bit.

A. when C. until

B. since D. after

4.I have a cold, so I need to take better care of _____.

A. me C. mine

B. my D. myself

5.Nobody got hurt in the fire, but it took them several hours to___it___.

A. put...off C. put...away

B. put...out D. put...down

6.Would you _____ to go to a movie with me this weekend?

A. want C. go

B. like D. need

7.Louise is so smart. She can speak English, Chinese and French. She's_____learning.

A. also C. either

B. too D. neither

8.John,I'm so sorry that you ____ the game, but I'm sure you will win next time.

A. won C. play

B. lost D. bought

9.The young doctor is trying to figure out the best way to cure the ___.

A. patient C. patience

B. sick D. custome

10.I don't know why there ____ always someone who forgets to close the door. We must be more careful.

A. have C. has

B. is D. are

11.The department store you are looking for is in the ____ part of the city.

A. last C. back

B. left D. eastern

12.Bobby ____ a hole in his new jeans while he was climping a tree.

A. was tearing C. tore

B. tears D. has torn

13.I'm afraid this bag is too ____ for a little boy like you to carry.

A. thin C. weak

B. weight D. heavy

14._____ in the world are we going to do about your terrible test scores?

A. Where C. What

B. Who D. Why

幫我解答這幾題,如果可以也說為什麼,

若有些不用說,就不用了! 謝謝。

5 Answers

Rating
  • 1 decade ago
    Favorite Answer

    看到有些大大都寫錯,真是..........

    1.Take my _____! Don't go camping on that mountain this weekend!

    A. advise v. C. message

    B. note D. advice 建議n.

    2.It is true that fewer people notice who _____a movie.

    A. directing C. directs

    B. directed D. to direct 說真的 這題題目應該出錯

    notice後怎沒個受詞?

    3.She forgot her umbrella,so she's not goung to leave ____the weather clears up a bit.

    A. when C. until

    B. since D. after

    4.I have a cold, so I need to take better care of _____.

    A. me C. mine

    B. my D. myself

    5.Nobody got hurt in the fire, but it took them several hours to___it___.

    A. put...off 延期C. put...away

    B. put...out 熄滅D. put...down

    6.Would you _____ to go to a movie with me this weekend?

    A. want C. go

    B. like D. need Would you like to......?你想要

    Louise is so smart. She can speak English, Chinese and French. She's_____learning.

    A. also C. either

    B. too D. neither他也學了甚麼?

    8.John,I'm so sorry that you ____ the game, but I'm sure you will win next time.

    A. won C. play

    B. lost D. bought lose輸的過去式

    9.The young doctor is trying to figure out the best way to cure the ___.

    A. patient 病人C. patience耐心

    B. sick D. custome

    10.I don't know why there ____ always someone who forgets to close the door. We must be more careful.

    A. have C. has

    B. is D. are 後面的someone是單數

    11.The department store you are looking for is in the ____ part of the city.

    A. last C. back

    B. left D. eastern

    12.Bobby ____ a hole in his new jeans while he was climping a tree.

    A. was tearing C. tore

    B. tears D. has torn

    13.I'm afraid this bag is too ____ for a little boy like you to carry.

    A. thin C. weak

    B. weight D. heavy

    14._____ in the world are we going to do about your terrible test scores?

    A. Where C. What

    B. Who D. Why

    in the world ph. (片語 phrase)

    (強調疑問詞)到底

    (強調否定詞)決定

    (強調形容詞最高級)全世界上

    Source(s): ME中高級通過
  • jason
    Lv 5
    1 decade ago

    1) D advise建議

    2)C

    3)C 直到

    4)D 我自己

    5)B put it out 滅火

    6)B would you like=do you want

    7)A

    8)B lost 輸掉

    9)A patient病人

    10)B

    11)D eastern東邊

    12)C

    13)D too heavy 太重

    14)

  • Anonymous
    1 decade ago

    Q&A

    1.Take my _____! Don't go camping on that mountain this weekend!

    A. advise C. message

    B. note D. advice

    ans:D

    2.It is ture that fewer people notice who _____a movie.

    A. directing C. directs

    B. directed D. to direct

    ans:C

    3.She forgot her umbrella,so she's not goung to leave ____the weather clears up a bit.

    A. when C. until

    B. since D. after

    ans:C

    4.I have a cold, so I need to take better care of _____.

    A. me C. mine

    B. my D. myself

    ans:D

    5.Nobody got hurt in the fire, but it took them several hours to___it___.

    A. put...off C. put...away

    B. put...out D. put...down

    ans:C

    6.Would you _____ to go to a movie with me this weekend?

    A. want C. go

    B. like D. need

    ans:A

    7.Louise is so smart. She can speak English, Chinese and French. She's_____learning.

    A. also C. either

    B. too D. neither

    ans:C

    8.John,I'm so sorry that you ____ the game, but I'm sure you will win next time.

    A. won C. play

    B. lost D. bought

    ans:B

    9.The young doctor is trying to figure out the best way to cure the ___.

    A. patient C. patience

    B. sick D. custome

    ans:A

    10.I don't know why there ____ always someone who forgets to close the door. We must be more careful.

    A. have C. has

    B. is D. are

    ans:B

    11.The department store you are looking for is in the ____ part of the city.

    A. last C. back

    B. left D. eastern

    ans:D

    12.Bobby ____ a hole in his new jeans while he was climping a tree.

    A. was tearing C. tore

    B. tears D. has torn

    ans:C

    13.I'm afraid this bag is too ____ for a little boy like you to carry.

    A. thin C. weak

    B. weight D. heavy

    ans:D

    14._____ in the world are we going to do about your terrible test scores?

    A. Where C. What

    B. Who D. Why

    ans:C

    I hope my answers can help you.

    2008-06-26 18:31:32 補充:

    致第一位答題者

    第一題的A選項

    無疑是動詞

    此處需要的是名詞選項D

    請先把英文修好再來

  • 1 decade ago

    項你這些不會可以去問老師阿!!老是應該會幫你解題!!!!抱歉!!!!!!抱歉!!

    Source(s): +
  • How do you think about the answers? You can sign in to vote the answer.
  • 1 decade ago

    1.A 2.B 3.D 4.D 5.A 6.C 7.B 8.B 9.C 10.A 11.D 12.C 13.D 14.D

Still have questions? Get your answers by asking now.