? asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

大學轉學考 英文考題 求助英文高手!! 贈點20

你好 下面是我想問的一部分內容,希望有人能詳解~~

1.This computer is powerful,efficient,and easy to use. ___, it is too

expensive.(A)Although (B)Despite(C)However(D)Whether or not

2.Skillful communication inculdes the ability to use words symbolically as well as ___.(A)litery(B)loosely(C)individually(D)timidly

3.The population of San Francisco is ___ that of Tokyo.

(A)less of one tenth than (B)less than one tenth of

(C)less than one tenths (D)one tenth less

4.I recognized him at once, as I had seen him ___.

(A)since(B)berofe(C)ago(D)forward

5.Come and see me whenever ___.(A)you are convenient(B)you will be convenient(C)it is convenient for you (D)it will convenient of you.

6.He was taken to the hospital to ___ for high blood pressure.

(A)treat(B)being treated(C)be treated(D)was treated

7.Consumers nowadays are more and more interested in food that has no artificial ingredients___ to it.

(A)added(B)adding(C)having added(D)to add

8.___ on the project all day,he was completely tired out.

(A)Worked(B)Has worked(C)Being working(D)Having worked

9.the victim is thought___a large quantity of poison by mistake.

(A)to take(B)to have taken(C)to be taken(D)to have been taken

10.Both of them are very clever,but ___ kind-hearted.

(A)neither of them is (B) neither one of them are(C)none of them is

(D) none of them are

你好目前我正在準備轉學考,可是英文部分 不知從何準備,所以打算以作考古題準備起,可是我沒有錢去買金笛的解答,

上面是96年的第2大題,希望有心人士還能幫我 解完 其他年度的考題!!

Update:

有英文高手能幫解題嗎??

Update 2:

=.= 怎麼答案都不一樣??

Update 3:

求助英文高手 希望能留下您的msn 或 mail , 我真的需要您幫助 解考古題^^

2 Answers

Rating
  • 1 decade ago
    Favorite Answer

    1.This computer is powerful,efficient,and easy to use. ___, it is too

    expensive.(A)Although (B)Despite(C)However(D)Whether or not

    A:(C)However

    這台電腦有力,有效率,簡單使用.儘管如此,它太貴了.

    2.Skillful communication inculdes the ability to use words symbolically as well as ___.(A)litery(B)loosely(C)individually(D)timidly

    A:(C)individually

    善於溝通包含的能力為使用象徵性以及單獨性的詞語.

    3.The population of San Francisco is ___ that of Tokyo.

    (A)less of one tenth than (B)less than one tenth of(C)less than one tenths (D)one tenth less

    A:(C)less than one tenths

    東京的人口不到舊金山的十分之ㄧ.

    4.I recognized him at once, as I had seen him ___.(A)since(B)berofe(C)ago(D)forward

    A:(B)before~選項打錯了吧!?

    我馬上認出他,因為我之前遇見過他.

    5.Come and see me whenever ___.(A)you are convenient(B)you will be convenient(C)it is convenient for you (D)it will convenient of you.

    A:(A)you are convenient

    當你方便時,隨時來見我.

    6.He was taken to the hospital to ___ for high blood pressure.

    (A)treat(B)being treated(C)be treated(D)was treated

    A:(B)being treated

    他被帶到醫院治療高血壓.

    7.Consumers nowadays are more and more interested in food that has no artificial ingredients___ to it.

    (A)added(B)adding(C)having added(D)to add

    A:(D)to add

    現在的消費者對於沒有人工成份添加的食物越來越有興趣.

    8.___ on the project all day,he was completely tired out.

    (A)Worked(B)Has worked(C)Being working(D)Having worked

    A:(D)Having worked

    在這工程上工作一整天,他實在累壞了.

    9.the victim is thought___a large quantity of poison by mistake.

    (A)to take(B)to have taken(C)to be taken(D)to have been taken

    A:(B)to have taken

    蘇聯亞洲境內意外發現種植了大量的毒藥.

    10.Both of them are very clever,but ___ kind-hearted.

    (A)neither of them is (B) neither one of them are(C)none of them is

    (D) none of them are

    A:(B)neither one of them are

    他們兩人都非常聰明,但都不善良.

    抱歉耶~我盡力了

    我沒什麼信心

    做完才發現

    我該回去好好複習英文了

    尤其是文法

    如果其他大大有發現錯的一定要幫忙更正耶

    希望有幫到你

    Source(s): 我自己
  • 1 decade ago

    1.This computer is powerful,efficient,and easy to use. ___, it is too

    expensive.(A)Although (B)Despite(C)However(D)Whether or not

    (B)這是台同時具有優異效能,效率且容易上手的電腦,雖然價格上有點令人咋舌.

    2.Skillful communication inculdes the ability to use words symbolically as well as ___.(A)litery(B)loosely(C)individually(D)timidly

    (A)有技巧的溝通需具備用字遣詞的能力及文學造詣

    3.The population of San Francisco is _C__ that of Tokyo.

    (A)less of one tenth than (B)less than one tenth of

    (C)less than one tenths (D)one tenth less

    舊金山人口不到東京的十分之一

    4.I recognized him at once, as I had seen him ___.

    (A)since(B)berofe(C)ago(D)forward

    (B)我能一眼就認出他來,因為我曾看過他

    5.Come and see me whenever ___.(A)you are convenient(B)you will be convenient(C)it is convenient for you (D)it will convenient of you

    (A)不論何時只要你方便或有空時來拜訪我

    6.He was taken to the hospital to ___ for high blood pressure.

    (A)treat(B)being treated(C)be treated(D)was treated

    (c)be treated

    他被送進醫院去治療他的高血壓

    7.Consumers nowadays are more and more interested in food that has no artificial ingredients___ to it.

    (A)added(B)adding(C)having added(D)to add

    (B)adding to it

    現在的消費者對於不含任何人工料的食物顯得愈來愈有興趣.

    8.___ on the project all day,he was completely tired out.

    (A)Worked(B)Has worked(C)Being working(D)Having worked

    (D)having working on this project...

    在這個專案上忙了一天,他實在是累壞了

    9.the victim is thought___a large quantity of poison by mistake.

    (A)to take(B)to have taken(C)to be taken(D)to have been taken

    (B)這個受害者誤認為挾帶大量毒品

    10.Both of them are very clever,but ___ kind-hearted.

    (A)neither of them is (B) neither one of them are(C)none of them is

    (D) none of them are

    (D)就讀大學的兩人都很聰明,但是沒有一個有仁慈之心

    2008-06-03 03:19:46 補充:

    第十題更正為 c應是單數

Still have questions? Get your answers by asking now.