Aisha asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

誰能幫我解這幾題英文?

11. The title of the movie Steven won his first Oscar was Schindler's List.

A. which B. how C. in which D. for which

12. The 921 earthquake was the worst earthquake

A. that hitting Taiwan B. that has hit Taiwan

C. to be hitting Taiwan D. will hit Taiwan

13. He is not my type; , he is not the lund of person I like.

A. that was B. to put it differently

C. nevertheless D. in spite of

14. After leaving home, he realized that he keys behind at home.

A. had left B. leaving C. leave D. was leaving

15. I met my high school classmates in the reunion, _ had changed beyond

recognition.

A. many of them B. most of which C. most of them D. many of whom

16. His appearance his personality makes him popular.

A. in addition to B. as well as C. as soon as D. in spite of

17. By the time you come here, I will the housework!

A. to finish B. be finishing C. finish D. have finished

18. With the summer vacation , all the students are drawing up plans for the

holidays.

A. to approach B. approaching C. approached D. approach

19. The number of the guests who will be present at the wedding still unknown.

A. is B. are C. has D. have

20. It is time that he up his mind to give full attention to his work.

A. make B. makes C. made D. is making

21.

Update:

第21題:The flight number is CA 246. Could you me - at the airport?

A. pick, up B. take, out C. put, on D. hear, from

3 Answers

Rating
  • 1 decade ago
    Favorite Answer

    我盡量喔..這是我自己做... 錯的話我不知道喔

    11.A

    12.A

    13.A

    14.A

    15.C

    16.A

    17.C

    18.D

    19.B

    20.A

    Source(s): 個人了解能力
  • 安安 版大如下 :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    11. The title of the movie Steven won his first Oscar was Schindler's List.

    A. which B. how C. in which D. for which

    11. 嬴得他的第一個奧斯卡的電影史蒂文的名稱是 Schindler 的目錄。一。 哪一個 B。 如何 C。 在哪一個 D。 為哪一個

    12. The 921 earthquake was the worst earthquake

    A. that hitting Taiwan B. that has hit Taiwan

    C. to be hitting Taiwan D. will hit Taiwan

    12. 921 地震是最壞的地震一。 哪一打擊台灣 B。 那已經打台灣C。 打擊台灣 D 。 將擊中台灣

    13. He is not my type; , he is not the lund of person I like.

    A. that was B. to put it differently

    C. nevertheless D. in spite of

    13. 他不是我的類型%3個 B, 他不是我喜歡的人的 lund。一。 那是 B 。 不同地放它C。 然而 D。 儘管

    14. After leaving home, he realized that he keys behind at home.

    A. had left B. leaving C. leave D. was leaving

    14. 在離開家之後,他了解他在家後面調音。一。 留下 B 。 離開 C 。 離開 D 。 正在離開

    15. I met my high school classmates in the reunion, _ had changed beyond

    recognition.

    A. many of them B. most of which C. most of them D. many of whom

    15. 我遇到了團聚的我的高中同學,_ 改變超過承認。一。 他們之中的許多 B。 大部分哪一個 C。 他們大部份 D。 多數誰

    16. His appearance his personality makes him popular.

    A. in addition to B. as well as C. as soon as D. in spite of

    16. 他的外表他的個性使他受歡迎。一。 除了 B 之外。 像 C 一樣的好。 像 D 一樣的很快。 儘管

    17. By the time you come here, I will the housework!

    A. to finish B. be finishing C. finish D. have finished

    17. 當你來這裡的時候,我決意家事!一。 完成 B 。 完成 C 。 完成 D 。 已經完成

    18. With the summer vacation , all the students are drawing up plans for the

    holidays.

    A. to approach B. approaching C. approached D. approach

    18. 藉由夏天假期 , 所有的學生正在擬訂關於的計劃那假日。一。 接近 B 。 接近 C 。 接近了 D 。 方法

    19. The number of the guests who will be present at the wedding still unknown.

    A. is B. are C. has D. have

    19. 仍然將在婚禮在場未知者的客人的數字。一。 B 是。 C 是。 有 D 。 有

    20. It is time that he up his mind to give full attention to his work.

    A. make B. makes C. made D. is making

    20. 該是他提高他的心把完全的注意給他的工作的時候了。

    一。 製造 B 。 製造 C 。 製造了 D 。 正在製造

    21.The flight number is CA 246. Could you me - at the airport?

    A. pick, up B. take, out C. put, on D. hear, from

    21.航班號是加州246 。能您我- 在機場嗎? A. 採擷, B. 作為, 在C. 之外把放, 在D. 上聽見, 從

  • 1 decade ago

    11. 嬴得他的第一個奧斯卡的電影史蒂文的名稱是 Schindler 的目錄。一。 哪一個 B。 如何 C。 在哪一個 D。 為哪一個12. 921 地震是最壞的地震一。 哪一打擊台灣 B。 那已經打台灣C。 打擊台灣 D 。 將擊中台灣13. 他不是我的類型%3個 B, 他不是我喜歡的人的 lund。一。 那是 B 。 不同地放它C。 然而 D。 儘管14. 在離開家之後,他了解他在家後面調音。一。 留下 B 。 離開 C 。 離開 D 。 正在離開15. 我遇到了團聚的我的高中同學,_ 改變超過承認。一。 他們之中的許多 B。 大部分哪一個 C。 他們大部份 D。 多數誰16. 他的外表他的個性使他受歡迎。一。 除了 B 之外。 像 C 一樣的好。 像 D 一樣的很快。 儘管17. 當你來這裡的時候,我決意家事!一。 完成 B 。 完成 C 。 完成 D 。 已經完成18. 藉由夏天假期 , 所有的學生正在擬訂關於的計劃那假日。一。 接近 B 。 接近 C 。 接近了 D 。 方法19. 仍然將在婚禮在場未知者的客人的數字。一。 B 是。 C 是。 有 D 。 有

    20. 該是他提高他的心把完全的注意給他的工作的時候了。

    一。 製造 B 。 製造 C 。 製造了 D 。 正在製造

    你自己好好參考吧!!我幫你翻譯出來了!!好好努力吧..加油摟!!

    Source(s): 好好加油吧!...有是在敲我吧!!
Still have questions? Get your answers by asking now.