asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

麻煩請幫我解答這些題目...感謝你

21. ( ) The fox wanted the cheese badly and thought _______ he could get it. (A. what B. how C. which D. why)

22. ( )I __________ Sam at the mall this morning. We haven’t seen each other for many months.

(A. bumped against B. bumped into C. jumped along D. jumped around)

23. ( )I need to make __________ my time this semester if I don’t want to fail any courses.

(A. used up B. use of C. used to D. using to)

24. ( )She __________ late this morning, and missed the bus. So she went to school on time.

(A. drove on B. work out C. woke up D. drove in)

25. ( )How many trees did they __________ so that they could build a log cabin in the countryside?

(A. cut down B. slice down C. chew up D. pull on)

26. ( )They came here __________ the morning of Sunday, January 25th.

(A. in B. of C. at D. on)

27. ( )Betty moved from the dormitory __________ the noise made by those naughty freshmen.

(A. because B. cause C. because of D. caused)

28. ( )You played the violin so __________ better than the pianist. She really needs some practice.

(A. very B. that C. as D. much)

29. ( )I couldn’t _____ my eyes _____ you. You looked so beautiful up there onstage.

(A. took…off B. put…off C. take…off D. take…on)

30. ( )It is __________ that shopping online costs less money and it helps people save time. Are you interested?

(A. says B. say C. saying D. said)

2 Answers

Rating
  • 1 decade ago
    Favorite Answer

    21. B

    22. B

    23. B

    24. C

    25. A

    26. A

    27. C

    28. D

    29. C

    30. D

    Source(s): 自己
  • 1 decade ago

    21. B

    22. B

    23. B

    24. C

    25. B

    26. A

    27. C

    28. D

    29. C

    30. D

Still have questions? Get your answers by asking now.