Lirik lagu sunda(kabogoh jauh)?

Follow
  • Follow publicly
  • Follow privately
  • Unfollow
Ada yang bisa tulisin tuch lirik gak?thanks
Update : aku bukan orang sunda.
Best AnswerAsker's Choice
Hai monKEYZs,

Abdi boga lirik tradisionil sunda '' Kabogoh jauh'',

'' Kabogoh jauh ( oleh Darso) ''.

kabogoh jauh
Boga kabogoh jauh
Mentas laut leuweung gunung
Tapi apel teu bingung
Cukup halow na telepon
kuring di p. jawa manehna p.sumatra
Lamun malem mingguan mojok via sms an
Jelema palinter dunia beuki maju
Najan urang pa jauh
bisa ngobrol unggal waktu
Via sms an atawa nelepon
teu jadi pikiran kajeun pulsa kabobolan
nu penting mah bisa ngobrol
jeung maneh na

Sakitu atuh mang monKEYZs, mangga parmios.

Asker's rating & comment

4 out of 5
nuhun
  • Rate
  • Comment

Other Answers (1)

  • DITO answered 7 years ago
    PUNTEn"a.. lamun terangmah ku abdi di tuliskeun...! hapunten ..nya dulur....!!! lam kenal aja deh...!!
    • Rate
    • Comment
  • Sign In 

    to add your answer

Who is following this question?

    %
    BEST ANSWERS
    Member Since:
    Points: Points: Level
    Total Answers:
    Points this week:
    Follow
     
    Unfollow
     
    Block
     
    Unblock