Anonymous
Anonymous asked in 社會與文化語言 · 1 decade ago

請問英文選擇題...

1. Some friends dropped in on us last night.(A)blamed (B)visited (C)warned (D)ridiculed2. The plane took off at exactly ten o’clock.(A)departed (B)crushed (C)exploded(D)landed3. We wait until ten o’clock, but he never showed up. (A)appeared (B)disappeared (C)displayed (D)disgusted4. In this code each number stands for a letter of the alphabet.(A)hints (B)represents (C)announces (D)tolerates5. No one knows how he managed to get away from the police.(A)arrest (B)bribe (C)escape (D)avoid6. I am sure John made up that story.(A)invented (B)pretended (C)appreciated (D)believed7. The sound of their voices gradually died away.(A)diminished (B)strengthened (C)increased (D)added8. He will turn over his property to his wife.(A)infer (B)defer (C)refer (D)transfer9. As soon as the rain lets up, we will leave.(A)pours (B)stops (C)falls (D)begins10.             You must put an end to such foolishness.(A)terminate (B)perform (C)produce (D)induce11.             The car turned over twice before landing in the lake.(A)overwhelmed (B)overthrew (C)overturned (D)overtook12.             Our sales have fallen off recently.(A)increased (B)deceased (C)declined (D)added13.             Take advantage of the low price to save money.(A)Deceive (B)Utilize (C)Compromise (D)Despise14.             He went in a hurry to the station to see his friends off.(A)hurriedly (B)leisurely (C)happily (D)sadly15.             They made fun of the way he spoke.(A)ridiculed (B)postponed (C)admired (D)ignored16.             The building, after being remodeled, will be completely new and up-to-date.(A)old-fashioned (B)ancient (C)sloppy (D)modern17.             He did not take part in the meeting held yesterday.(A)play (B)succeed (C)participate (D)attend18.             His health is improving little by little.(A)gradually (B)rapidly (C)completely (D)suddenly19.             The accident took place on Fifth Avenue.(A)happened (B)originated (C)ceased (D)attended20.             The meeting was put off until next week.(A)cancelled (B)managed (C)postponed (D)emitted

2 Answers

Rating
  • 1 decade ago
    Favorite Answer

    1. B

    2. A

    3. A

    4. B

    5. C

    6. A

    7. A

    8. D

    9. B

    10. A

    11. C

    12. B

    13. B

    14. A

    15. A

    16. D

    17. D

    18. A

    19.A

    20. C

    Source(s): 我。
  • 1 decade ago

    1. B

    2. A

    3. A

    4. B

    5. C

    6. A

    7. A

    8. D

    9. B

    10. A

    11. C

    12. C decased是死亡的意思 declined是下跌

    13. B

    14. A

    15. A

    16. D

    17. C 雖然participate跟attend意思差不多 不過在這裡(take part in) participate(參與) 會比attend(參加) 更貼近

    18. A

    19. A

    20. C

Still have questions? Get your answers by asking now.